"В Донецьку вже затримані причетні до вбивства Мотороли", - Царьов зробив гучну заяву

На думку екс-нардепа, за вбивством терориста-росіянина стоїть Служба безпеки України.

Олег Царьов. Фото: bigmir)net.

В окупованому Донецьку вже є затримані у справі про вбивство одного з ватажків "ДНР" Арсенія Павлова на прізвисько Моторола. Про це екс-нардеп і колишній спікер "парламенту Новоросії" Олег Царьов заявив в ефірі "Дощу", передають Патріоти України.

"Наскільки я знаю, начебто навіть є якісь затримання в Донецьку у зв'язку c цим", - сказав Царьов. Ніяких подробиць затримань Царьов не повідомив, пояснивши, що "не хоче анонсувати те, що повинні робити "державні" служби".

Водночас він припустив, що замовники вбивства "Мотороли" перебувають на неокупованій території України, але впевнений, що вони будуть знайдені. На його думку, за вбивством терориста-росіянина стоїть Служба безпеки України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...