У господарстві Кадирова стало неспокійно: Чеченські партизани атакують (відео)

Загинуло декілька російських силовиків, є також поранені. Серед нападників також втрати. Керівництво Чечні намагається загасити паніку

Фото з місця вбивства бойовиків, які збили на машині співробітників поліції. На них-«Мерседес», яким управляли нападники:

У понеділок, 20 серпня, в Чеченській республіці РФ стався цілий ряд нападів на співробітників силових відомств. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, зазначають Патріоти України.

Так, невідомий чоловік, озброєний вибухівкою, атакував поліцейських у Грозному. Уточнюється, що, за деякими даними, чоловік кинув вибуховий пристрій на пост ГІБДД при в'їзді в місто, проте він не вибухнув. Після цього нападник розігнався на машині і став по черзі збивати всіх поліцейських, які траплялися йому на шляху. Всього постраждали троє співробітників МВС РФ, всі вони у важкому стані. У машині разом з нападником перебував підліток.

Як пізніше повідомив hello_grozny, нападниками виявилися два неповнолітні брата: за кермом сидів 17-річний Алі (Елах) Ахматханов (за непідтвердженими даними, брат Хізіра Ахматханова, засудженого за причетність до серії вибухів в Гудермесі в 2001 році) і 11 річний хлопчик. Їх родичів вже допитують.

Ще один напад на співробітників поліції відбулося в чеченському місті Шалі. Двоє чоловіків, озброєних ножами, пробралися в райвідділ, після чого атакували поліцейських. Обох застрелили на місці.

Третій випадок нападу також стався в Шалі - бойовик-смертник привів в дію вибуховий пристрій біля поста поліції на виїзді з міста. Під час нападу на пост поліції постраждали двоє поліцейських і одна жінка - випадкова перехожа. Вогнем у відповідь один з нападників був убитий, а ще один затриманий.

Також в Грозному на перетині вулиць Першотравневої та Ісаєва стався ще один напад зі стріляниною на співробітників поліції. Один поліцейський був убитий.

Як повідомляє видання SITE з посиланням на інформаційне агентство бойовиків ІДІЛ Amaq, ІДІЛ взяло на себе відповідальність за серію нападів.

При цьому лідер Чечні Рамзан Кадиров на своїй сторінці в Telegram заявив, що силовикам вдалося присікти всі спроби терактів. У нападах він звинуватив «групу молодих людей», які напередодні Курбан-байраму хотіли «створити видимість наявності будь-яких сил, здатних організувати збройні акції і теракти».

Джерело: Телеграф

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...