У компанію до Януковича: Лукашенко може втекти до РФ, - білоруський опозиціонер

Політик прокоментував нещодавні заяви президента Білорусі про те, що "треба буде йти до складу якоїсь держави".

Олександр Лукашенко. Фото:Цензор.нетБілоруси повинні бути готові до захисту суверенітету, якщо диктатор захоче здати країну РФ. Про це в інтерв'ю заявив один з лідерів оргкомітету зі створення партії "Білоруська християнська демократія" Павло Северинець, передають Патріоти України.

Він прокоментував заяву Лукашенка про те, що "треба буде йти до складу якоїсь держави":

- У словниковому запасі справжнього керівника держави таких слів взагалі бути не може. Такі слова можуть бути тільки у тимчасових правителів, у узурпаторів, у самодержців, які волею випадку опинилися в ролі правителя країни.

Ці слова я оцінюю як застереження по Фрейду. Мабуть, у Лукашенка є запасний варіант здати Білорусь і втекти до Росії. Вважаю, саме це він і мав на увазі. Але є Бог і є білоруський народ - і такий сценарій, думаю, не пройде.

- Лукашенко в своєму монолозі не назвав країну. Це точно Росія?

- Росія. Лукашенко ментально радянська, москвоцентрична людина. Навіть його "загравання" з Заходом - не більше, ніж метод шантажу Кремля.

- Наскільки серйозна ця заява? Чи може за нею стояти щось більш вагоме, ніж просто обмовка за Фрейдом?

- Можливо, це певний сигнал про те, що вже відбувається щось закулісне. Але в будь-якому випадку, це і сигнал для нас: якщо Лукашенко і його команда почнуть здавати Білорусь, народу треба вставати на захист суверенітету.

Джерело: Хартія'97

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...