В Кремлі вирішили «списати на пенсію» терориста Моторолу

Судячи з публікацій в російських ЗМІ, в Москві вирішили відправити бойовика «на заслужений відпочинок».

Бойовик Моторола. Фото: www.ednist.info.

Якщо раніше в непристойному вигляді одіозного «комбата «Спарти» Арсенія Павлова (Моторолу) виставляли переважно українські ЗМІ, а російські робили з нього «героя Новоросії», то тепер, мабуть, Москва трохи змінила ставлення до бойовика. Схоже, Моторолу в Кремлі намагаються «списати на пенсію». Про це можна судити по декільком публікаціям в російській пресі, передають Патріоти України.

Один з бойовиків "ДНР" Артем Разуваєв з позивним "Фріц" поділився з російським ЗМІ спогадами про те, як Моторола спритно тікав від українських військових під час зачистки Слов'янська. Він «йшов» разом з Павловим, і як безпосередній свідок з сарказмом описує, що той через «зеленку» біг першим.

Крім того, Фріц розповів, що «комбатом» і «героєм» Моторола став завдяки тому, що одного разу потрапив в сюжет російських телевізійників, а потім журналісти почали розкручувати бойовика з колоритною зовнішністю. Саме розкрутка в ЗМІ дала дорогу на «Олімп» Павлову. Відомого персонажа призначили командиром «Спарти». За словами А. Разуваєва, в Україну Моторола приїхав в лютому 2014-го. Спочатку він засвітився в Ясинуватій, Донецьку, Димитрові, Запоріжжі, Нікополі, а потім намагався бути причетним до розпалювання «російської весни» в Харкові. Коли акція зазнала невдачі, Моторола повернувся в Донецьк.

Крім цього, про Моторолу написав і російський письменник Захар Прилєпін. Хоча того і вважають прихильником «русского мира» і конкретно Павлова, але в бесіді з ним він цікавився переважно «післявоєнним життям». Моторола сказав, що буде в'язати шкарпетки, що нібито добре вміє, і продавати їх. З торгівлею у нього теж все складається. Тому бойовик підсумував, що завжди може покинути Донецьк і прожити на продажу «шкарпеток від Мотороли».

Судячи з таких публікацій в російських ЗМІ (відзначимо, протягом останнього півріччя про Моторолу практично не згадували, якщо не брати до уваги кілька вельми негативних для нього приводів), в Москві вирішили відправити бойовика «на заслужений відпочинок», його про це попередили, і майбутнє заняття він вже підшукав. Але Моторола не перший і не останній, кого в Росії прибирають з авансцени - Стрєлков, Безлер, Болотов, Губарєв, Ходаковський ... цей список досить довгий.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...