У "культурній столиці" РФ через підготовку до ЧС-2018 замурували будинок: Мешканці у відчаї написали на паркані "Путин, помоги"

Вийшовши з під'їзду, люди натикаються на паркан з невеликим проміжком знизу. Перелізти через нього можуть лише діти.

Фото:karpovka.com

Будівельники, що зводять міст до Чемпіонату світу з футболу в Санкт-Петербурзі, замурували житловий будинок на вулиці Ремісничій. Про це повідомили місцеві жителі, передають Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

"Жодній службі порятунку не проїхати. Під'їзд до будинку замурований парканом на бетонних блоках (зараз на ньому написано "Путін, допоможи"). Щоб пройти до зупинки (в ста метрах від будинку), це займе хвилин 30-40 за часом. Треба спочатку піти назад на кілометр, потім перейти дорогу і рухатися вперед, минаючи всі перешкоди", - повідомила місцева мешканка Ірина Семенова.

Вийшовши з під'їзду, люди натикаються на паркан з невеликим проміжком знизу. Перелізти через нього можуть лише діти.

Раніше під'їзд житлового будинку на Ремісничій вулиці заблокувала будівельна техніка. Після цього в будівлі прорвало радіатор центрального опалення на першому поверсі. Мешканці висловили побоювання за фундамент будинку, який, за їхніми словами, загрожує обвалитися.

У безпосередній близькості від житлового будинку на вулиці Ремісничій відбувається будівництво моста, який зв'яже Василеостровський і Петроградський райони Петербурга. Об'єкт зводиться в рамках підготовки до Чемпіонату світу з футболу.

За словами місцевих жителів, в зв'язку з безперервним будівництвом семиповерховий будинок почав просідати, на поверхах з'явилися тріщини, частина цегляної кладки обрушилася. Влада Санкт-Петербурга не збирається розселяти мешканців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...