"В Макеевке наплыв орков из РФ в новой форме без опознавательных знаков", - Бочкала

На думку джерела журналіста, бойовики планують нову масштабну операцію.

У окупованій Макіївці. Фото: 7 Днів-Україна.

В окупованому терористами місті Макіївка Донецької області спостерігається скупчення російських військових у новій формі без розпізнавальних знаків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив військовий журналіст Роман Бочкала з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

"Из оккупированной Макеевки пишут, что в городе в последнее время наплыв орков без опознавательных знаков. "Вчера в центре даже довелось видеть группу из человек 20-ти с сумками. Видимо только приехали. Военных оооочень много на улицах последние две недели, раньше такого количества не было", - передав він слова свого інформатора.

На думку джерела журналіста, бойовики планують нову масштабну операцію. "Те, что вчера встретились большой группой – россияне. У них форма с иголочки, местные такую не носят. Хотя не факт, что это именно кадровики. Что бросается в глаза, раньше в городе были военные с "ДНРовскими" знаками отличия, а сейчас практически все без каких-либо нашивок", – передав Бочкала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...