"В Москве климат неподходящий": Відомий російський комік з родиною вирішив переїхати до Іспанії

Павло Воля разом зі своєю дружиною, спортсменкою і телеведучою Ляйсан Утяшевою, прийняв рішення віддати старшого сина Роберта в дитячий сад, але не в Москві чи передмісті, а взагалі в іншій країні.

Павло Воля. Фото: star-factory.com.ua.

Російський естрадний артист розмовного жанру, телеведучий і учасник проекту Comedy Club Павло Воля, який нещодавно зворушив мережі першим фото своєї дочки, вирішив переїхати з РФ в Іспанію. Про це йдеться в повідомленні російського видання Starhit, передають Патріоти України.

Воля разом зі своєю дружиною, спортсменкою і телеведучою Ляйсан Утяшевою, прийняв рішення віддати старшого сина Роберта в дитячий сад, але не в Москві чи передмісті, де в шикарному особняку раніше жила його сім'я, а в Іспанії. Причиною цього рішення став клімат цієї країни. Подружжя вирішило захистити своїх дітей: 3-річного Роберта і 1,5-однорічну Софію від суворих московських холодів і згодом гострих респіраторних захворювань.

Слід зазначити, що там в Утяшевої живуть родичі, і вона сама неодноразово бувала у них в гостях будучи вагітною і з малолітніми дітьми. Можливо, переїзд обумовлений ще й тим, що батьки не хочуть зайвої публічності і підвищеної уваги до своїх спадкоємців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...