У Москві в будівлю єврейського центру кинули "коктейль Молотова" (відео)

Невідомий чоловік підпалив і кинув в будівлю мінімум 3 пляшки з запалювальною сумішшю.

Невідомий кинув кілька пляшок із запалювальною сумішшю. Фото: скріншот з відео.

Невідомий закидав будівлю Федерації єврейських громад в Москві "коктейлями Молотова". Про це повідомляє російське інформаційне агентство "Інтерфакс", передають Патріоти України.

Також на сайті YouTube було опубліковано відео даного інциденту.

"Надійшло повідомлення, що на вулиці Образцова невідомі кинули пляшки з невстановленою рідиною в фасад будівлі", - сказав співробітник прес-служби московського главку поліції.

На відео помітно, що невідомий чоловік підпалив і кинув в будівлю мінімум 3 пляшки з запалювальною сумішшю. Зазначається, що в результаті даного інциденту виникло невелике загоряння. Ніхто не постраждав.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...