В МЗС РФ обурилися використанню у грі про Бетмена фото убитого російського посла Карлова

Офіційний представник МЗС Росії Мария Захарова вже заявила, що відомство має намір добитися виключення зображення російського дипломата з гри.

Фрагмент гри про Бетмена. Фото:уніан

Творці гри Batman:The Enemy Within використовували в одному з епізодів фотографію вбитого в Туреччині російського посла Андрія Карлова. Про це пише ведучий Twitter-аккаунта Bro Team Pill, передають Патріоти України.

"Отже, Telltale просто використовували фотографію вбитого російського посла в своїй грі про Бетмена", - написав автор поста.

Один з користувачів соцмережі побічно довів, що розробники дійсно використовували фотографію Карлова, на якій його тіло лежить перед вбивцею. За сюжетом, дипломат став жертвою пограбування банку. В студії Telltale поки ніяк не прокоментували інформацію.

При цьому офіційний представник МЗС Росії Мария Захарова заявила, що відомство має намір добитися виключення зображення убитого російського посла з гри Бетмена.

"Зробимо все, щоб фотографія була виключена", - заявила Захарова.

Як відомо, російський посол в Туреччині Андрій Карлов був розстріляний 19 грудня 2016 року під час виступу на відкритті фотовиставки в Анкарі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...