В нього були гроші: Вдова бійця АТО, який загинув від падіння з висоти, розповіла подробиці страшного дня (відео)

В день трагедії Дмитро Смирнов планував випити пива з друзями, пізніше його бачили в магазині та за випивкою з незнайомими людьми.

Багато деталей свідчить, що Дмитра Смирнова вбили. Фото: скріншот з відео.

Дружина бійця АТО Дмитра Смирнова, який загинув від падіння з 9 поверху, розкрила нові деталі трагічної події. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

За її словами, в день трагедії Смирнов планував випити пива з друзями, пізніше його бачили в магазині та за випивкою з незнайомими людьми. Після цього він пішов додому до нових знайомих. Вдова військового стверджує, що при собі чоловік мав 10 тисяч гривень та документи на машину. Все це не було знайдено. Жінка впевнена, що її чоловіка вбили.

За словами сусідів підозрюваного у вбивстві бійця АТО, чоловік часто випивав і був агресивний, до того ж він і його дружина безробітні. Також вони розповіли, що незадовго до трагедії бачили, що Смирнов вийшов з під'їзду, схопився за гаманець і повернувся. Вони вважають, що боєць міг повернутися для розборок через пропажу грошей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...