В Одесі на вулиці розстріляли активіста з Кривого Рогу

Зараз потерпілий перебуває в реанімації у важкому стані.

Владислав Штефан. Фото: krivbas24.com.ua.

Владислав Штефан отримав п'ять вогнепальних поранень з бойової зброї. Про це повідомили його соратники на сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Замах стався близько 15 години 24 січня. "Невідомий в упор випустив у нього обойму з вогнепальної зброї. Зараз Владислав знаходиться в операційній. Інцидент стався в місті Одеса. Під час нападу постраждав і помічник Владислава",- йдеться у повідомленні.

За інформацією 1tv.kr.ua, у Єврейській лікарні Одеси закінчили оперувати Владислава Штефана. Зараз він перебуває в реанімації у важкому стані. Помічник криворізького активіста вже дає свідчення в Шевченківському відділенні поліції. Він бачив нападника. За його словами, вони з Владом йшли по провулку, за ними - чоловік з собакою. Потім переслідувач нагнав Штефана, перекинувся з ним парою слів, обігнав їх, розвернувся і почав стрілянину. Все, що відбулося, зафіксували камери спостереження.

Відомо, що Штефан був депутатом Криворізької міськради минулого скликання. "Одним з небагатьох опозиційних до "регіоналів"", - говорять про нього друзі.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...