В Одесі затримана банда, яка грабувала іноземців (відео)

В даний час поліцейськими вже встановлені факти, які вказують на можливу причетність злочинців ще до п'яти розбоїв.

Затримані злочинці. Фото: od.npu.gov.ua.

Працівники Управління карного розшуку ГУ НП в Одеській області, спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення, затримали п'ятьох одеситів у віці від 23 до 30 років, які вчинили серію розбійних нападів на іноземців. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Департамент комунікації Національної поліції.

"Так, пересуваючись на автомобілі по вулиці Магістральній, зазначені громадяни скоїли напад на 30-річну жінку-іноземку. Вони заштовхали потерпілу в автомобіль і намагалися заволодіти її майном, одночасно тікаючи з місця події. Однак довести свій злочинний умисел до кінця нападникам завадили працівники батальйону поліції особливого призначення і оперативники карного розшуку ГУ НП в Одеській області, які затримали зловмисників", - повідомили в поліції.

В ході розслідування затримані також зізналися у скоєнні розбійного нападу на 48-річного іноземця. Встановлено, що у чоловіка вони відібрали мобільні телефони, грошові кошти та документи. В даний час поліцейськими вже встановлені факти, які вказують на можливу їх причетність ще до п'яти розбоїв.

Так, за наявними у правоохоронців даними, в с. Прилиманське Овідіопольського району правопорушники скоїли два злочини, де відкрито заволоділи грошовими коштами в сумі 15 700 гривень і 3 800 доларів США, мобільним телефоном та документами 48-річного чоловіка, а також золотими виробами та грошима в розмірі 400 доларів США та 16 тисяч гривень 41-річної жінки. Крім того, зазначені зловмисники пограбували 43-річного іноземця в Одесі. В даному випадку вони заволоділи мобільним телефоном, золотими виробами та грошима потерпілого.

За даними фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Перевіряється інформація про причетність інших осіб до даних злочинів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...