"В последний бой за дядей Вовой": Соцмережі шокувало зомбування школярів в Росії (відео)

Користувачі соцмережі назвали пісню і кліп "бездарними", зробленими в кращих радянських традиціях.​

Школярі співають псевдопатріотичну пісню про Путіна. Фото: скріншот з відео.

Учні поліцейських класів волгоградської школи №44 і депутат нелегітимної Державної думи РФ Анна Кувичко записали "патріотичний" музичний відеокліп, присвячений президенту РФ Володимиру Путіну. Відеоролик опублікував на своїй сторінці в Facebook богослов, диякон і блогер Андрій Кураєв, передають Патріоти України.

"Если главный командир позовёт в последний бой – дядя Вова, мы с тобой!" – йдеться у рефрені пісні. Також в тексті пісні згадуються плани повернути в "гавань батьківщини Аляску".

"Собственно, это и есть главная цель "нравственного, духовного, военно-патриотического воспитания" в путинской версии. Не надо никого звать "в последний бой". Дядя Вова, будь мужиком: когда придет срок, умри один, не забирай всю Россию с собой в могилу", – написав Кураєв.

За його словами, Кувичко спершу розмістила кліп на своїй сторінці в соцмережі, однак незабаром його видалила - "очевидно, через отримання несхвальних коментарів".

Коментатори, в свою чергу, підтримали Кураєва, обурившись цинізмом авторів відео, які використовували дітей для пропаганди. Також користувачі соцмережі назвали пісню і кліп "бездарними", зробленими в кращих радянських традиціях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...