"В результаті "бесіди" бойовики отримали важкі травми": У Горлівці місцеві жителі провчили росіян

Останні два тижні поспіль російські окупанти "розважалися" тим, що гатили з густонаселених районів Горлівки по позиціях сил АТО.
У окупованій Горлівці. Фото: kartagoroda.com.ua.

На тимчасово окупованих територіях Донбасу набирає обертів народний спротив російським окупантам. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу УС СЦКК, зокрема, така ситуація спостерігається в окупованій Горлівці.

"Кілька діб тому місцеві жителі Калинівського району в тимчасово окупованій Горлівці здійснили профілактичну бесіду з бойовиками, які навмисно обстрілювали сили АТО, щоб спровокувати вогонь у відповідь. В результаті "бесіди" три бойовики отримали важкі травми, на жаль, сумісні з життям", – зазначили у СЦКК.

У центрі повідомили, що в останні два тижні поспіль російські окупанти "розважалися" тим, що гатили з густонаселених районів Горлівки по позиціях сил АТО, а одного дня навіть розгорнули важку артилерію неподалік від передової патрульної бази СММ ОБСЄ. "Тоді бойовики використовували спостерігачів ОБСЄ як "живий щит", - нагадали в СЦКК.

Зазначається, що російські найманці очікують на вогонь у відповідь і тримають напоготові засоби для того, щоб зафіксувати "криваві злочини ЗСУ". Проте сили АТО не ведуть вогонь по районах, в яких проживає цивільне населення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...