В "сіру зону" не висуваються ані українці, ані сепаратисти: Жертва вибуху мікроавтобусу під Мар'їнкою з ранку залишається на дорозі (відео)

Поранених очевидці швидко відвезли в лікарню, а тіла загиблих залишилися на місці трагедії.

На місці вибуху. Фото: соцмережі.

Проблемою стала евакуація тіл загиблих від вибуху пасажирського мікроавтобусу вранці 10 лютого. Українським прикордонникам за межі блокпосту в "сіру зону" висуватися заборонено, а бойовикам тіла загиблих мешканців Донецька просто не потрібні, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Вибух стався на нейтральній смузі в 600 метрах від українського КПП. Поранених очевидці швидко відвезли в лікарню, а тіла загиблих залишилися на місці трагедії. Лише одну жінку забрали родичі з Донецька. Повз тіло чоловіка проїздять сотні людей, але за ним ніхто не приїхав. Військові кажуть, що сіру смугу не контролюють. У цих місцях минулого року точилися запеклі бої, тож у землі може бути чимало снарядів. Найімовірніше, припускають, мікроавтобус заїхав на узбіччя та потрапив на фугас.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...