"В траве сидел разведчик": Пісня про українських бійців підірвала мережу (відео)

Дотепна, нібито "дитяча" пісенька вкотре нагадує, що Москві вірити не можна. Довіряти російській владі не можуть навіть співгромадяни.

Дівчинка співає про "зелених чоловічків". Фото: скріншот з відео.

Нова українська пісня і кліп "В траве сидел разведчик", від Ореста Лютого стала практично хітом буквально всього за добу з моменту появи кліпу в Інтернет на Youtube, передають Патріоти України.

У пісні описується історія полонених розвідників ГРУ Росії, спійманих і засуджених в Україні, в той час як в Росії про них забули і зрадили, як і всіх інших "відпускників".

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...