У Туреччині російських туристів жорстоко побив персонал готелю (фото, відео)

Одній з росіянок розбили ніс, її хлопцю проломили битою голову.

Росіянина жорстоко побили у Туреччині. Фото: znak.com.

В одному з готелів Туреччини росіян жорстоко побив персонал готелю. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Інцидент стався у ніч на 24 вересня. За версією жителя Верхньої Пишми Микити Зудова, він разом зі своєю дівчиною та друзями прийшли в хол готелю проводити своїх знайомих. Заодно відпочиваючі вирішили написати скаргу на дії бармена, який нібито погано обслуговував росіян.

"Туристи з Росії могли годину чекати келих пива біля бару. Один раз на наших очах бармен грубо обслуговував російських дівчат. Прямо говорив їм, що росіяни — стрьомна нація і всі російські дівчата легкодоступні, а мужики — вічно п'яне бидло. Позиція у персоналу така", - розповів росіянин.

Повідомляється, що скарга туристів призвела до їх бійки з персоналом готелю. Після бійки постраждалих відвезли до лікарні, а пізніше у поліцейський відділок. Росіяни заявляють, що через деякий час в готель пустили тільки дівчат. Туристів виселили в готель простіше і вони завчасно повернулися додому.Відео бійки опубліковано в YouTube.

Обережно! Відео містить жорстокі сцени!


За словами директора готелю, туристи з Росії були сильно п'яні в день конфлікту, вели себе агресивно й самі нападали на персонал. Тепер Зудов і його друзі вимагають повного відшкодування вартості путівок від туроператора.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...