В Україні обурилися демонстрацією в Білорусі трейлера пропагандистського фільму про захоплення Криму

Режисером проекту виступив Олексій Піманов - глава медіахолдингу "Красная Звезда", в який входить однойменний пропагандистський телеканал.

Ілюстрація:http://detector.media

У зв'язку з показом трейлера російського пропагандистського фільму "Крим" режисера Олексія Піманова в мінських кінотеатрах, українське посольство Білорусі передало МЗС країни відповідну ноту. Документ передали ще в п'ятницю, повідомляють Патріоти України з посиланням на білоруське видання TUT.BY.

Російський прокатник картини - група компаній "Парадіз" - підтвердила, що прокат фільму в Білорусі планується, поки йде обговорення, в яких саме кінотеатрах. Фільм виходить на широкі екрани 28-29 вересня. Фільм "Крим" знято за підтримки російського урядового "Фонду Кіно".

Режисером проекту виступив Олексій Піманов - глава медіахолдингу "Красная Звезда", в який входить однойменний пропагандистський телеканал.

Піманов в одному з інтерв'ю не приховує, що в підготовці фільму брав участь міністр оборони РФ Сергій Шойгу, допомагав, і це була "його ідея з самого початку" .

За словами Піманова, у фільмі пояснюють, навіщо Росія окупувала Крим. "Навіщо це сталося? Багато хто вважає, що ось спало на думку, прошу вибачення, вищому керівництву Крим забрати, ось вони і забрали Крим. А найголовніше, заради чого це було зроблено - зрозуміли, що будуть трупи, що будуть вбивати, що буде майбутній Донецьк. Це було рішення, прийняте раз в сто років", - аргументує свій фільм глава медіахолдингу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...