Вандали розбили в Одесі пам'ятну дошку відомому активісту руху "СіЧ" (фото)

У 2009 році під час сутички з опонентами руху "Антифа" Максим Чайка отримав два ножових поранення і помер у лікарні від втрати крові.

Пошкоджена меморіальна дошка у Одесі. Фото: Думська.

На Олександрівському проспекті в Одесі вандали розбили меморіальну дошку активісту організації "Слава і честь" ("СіЧ") Максиму Чайці. Про це повідомляє одеське інтернет-видання "Думська", де і опублікована фотографія зіпсованої дошки. Новину передають Патріоти України.

Меморіальний знак на місці загибелі активіста був встановлений 17 квітня 2017 року на восьму річницю з моменту смерті Чайки. Нагадаємо, Чайка вчився на журналіста в Одеському національному університеті ім. Мечникова і одночасно навчався у військовому ліцеї.

Незадовго до смерті він повинен був отримати звання офіцера. Був активістом громадської організації "СіЧ" і фанатом одеського клубу "Чорноморець". У 2009 році під час сутички з опонентами руху "Антифа" отримав два ножових поранення і помер у лікарні від втрати крові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...