Ватники кричали про "бандерівських бісів": Активіст розповів про сутички у Одесі

Представники Антимайдану поводилися агресивно та викрикували свої традиційні гасла, навіть про розіп'ятих хлопчиків не забули.

На мітинг 9 травня в Одесі прийшли представники так званого Антимайдану, які викрикували антиукраїнські гасла. Про це у ефірі Еспресо.TV розповів громадський активіст Сергій Стерненко, який під час мітингу проросійських сил у Одесі підняв у натовпі портрет командувача УПА Романа Шухевича. Новину передають Патріоти України.

"Прийшли люди (на мітинг проросійських сил – Ред.), яких ми в Одесі знаємо. Вони представляють так званий Антимайдан. Вони викрикували антиукраїнські гасла, зокрема кричали про "бандеровских бесов", про розіп’ятих хлопчиків", - сказав Стерненко.

За його словами, активіст вирішив тоді відреагувати і підняв портрет Шухевича. Це викликало агресивну реакцію у натовпі. Почалася сутичка, під час якої Стерненко отримав легкі тілесні ушкодження. Його вивели з місця події співробітники поліції.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...