Важка карма зрадника: Стали відомі подробиці біографії працівника "МДБ ДНР", який підірвався у авто в Донецьку

Причиною вибуху автомобіля стала несправність газобалонного обладнання.
Євген Косяк. Фото: 0629.

Під час вибуху в окупованому Донецьку 20 грудня був важко поранений колишній співробітник СБУ Євген Косяк. Відомо, що він працював в 2014-2015 р в Маріуполі, потім був затриманий за сепаратизм і в 2016 році був обміняний. Про це лідер праворадикальної партії "Інша Росія" Едуард Лимонов написав в своєму ЖЖ, посилаючись на якийсь "лист з Донецька", передають Патріоти України.

"... Підірвали в центрі Донецька СБУшника Косяка, який в 14-му заарештовував Пургина. Відірвало ноги, коли сідав в авто", - написав Лимонов. Вчора в центрі Донецька на вул. Артема, 147г стався вибух, в результаті якого чоловікові розтрощило ноги. За даними сепаратистських ЗМІ, постраждалий отримав інфаркт. Також стверджується, що причиною вибуху автомобіля стала несправність газобалонного обладнання.

Відомо, що Косяк Євген Леонідович (31.07.1971), який в мирний час був заступником начальника Слідчого відділу УСБУ в Донецькій області, прописаний в Донецьку по вул. Артема, 147г, кв.6.

У 2014 році він заарештовував "народного губернатора" Павла Губарева. Потім Косяк виїхав до Маріуполя. 10 серпня 2015 року "полковник юстиції, заступник начальника слідчого відділу управління СБ України в Донецькій області був затриманий" на гарячому "під час передачі їм матеріалів з обмеженим доступом агенту терористів "ДНР" (конкретно - співробітнику "МДБ ДНР"). У 2016 році був обміняний як "житель ДНР". 20 грудня в "ДНР" співробітники так званого "МДБ" відзначали своє "професійне свято".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...