Важкий ранок в Авдіївці: Ситуація загострилася - терористи гатять із САУ, танків і важких мінометів (відео)

​Бої ідуть уздовж усієї лінії розмежування.

Скрін відео

У суботу, 23 липня, ситуація у зоні АТО загострилася - з опівночі та упродовж дня проросійські бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Гаряче було уздовж усієї лінії розмежування, а терористи застосовують заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

На Донецькому напрямку із 122 мм артилерії бойовики обстріляли укріплення військових в Авдіївці та Опитному, із 120 мм мінометів двічі гатив по Авдіївці і тричі - по Новоселівці Другій. З гранатометів та стрілецької зброї терористи стріляли по Майорську, Авдіївці та поруч шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети ворог задіяв під Троїцьким.

На Маріупольському напрямку із 120 мм мінометів проросійські сепаратисти стріляли по Чермалику, Гнутовому та Новогригорівці, а з мінометів калібру 82 мм тричі обстріляли Красногорівку. З гранатометів бойовики вели вогонь по Новотроїцькому і Талаківці, з танку стріляли поблизу Новогригорівки, а під Широкиним та Мар'їнкою вели снайперський вогонь.

Загострилася ситуація і на Луганському напрямку. В районі Новозванівки терористи обстріляли укріплення ЗСУ із 122 мм самохідних установок, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок та стрілецької зброї. Крім цього, 122 мм артилерію, міномети калібру 82 мм та гранатомети ворог задіяв під Новоолександрівкою, а з танку гатив в районі Попасної.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...