Вбивства російських найманців на Донбасі: Командир зарізав підлеглого болгаркою, загиблого... звільнили

Сварки у нетверезому стані у лавах російських найманців дуже часто закінчуються кривавими розбірками.

Болгарка може також бути грізною зброєю. Фото: 7dach.

На Донбасі двоє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ вбили свого командира взводу. За даними управління розвідки України, командир вимагав грошову компенсацію, затримавши їх у стані алкогольного сп'яніння, передають Патріоти України.

Також, за даними розвідки, продовжуються випадки насильницьких дій командирів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти у відношенні до підлеглих. "Один з командирів взводів зарізав свого підлеглого за допомогою кутової шліфувальної машини "Болгарка".

З метою уникнення відповідальності та приховання даних фактів командуванням окремого штурмового полку морської піхоти прийнято рішення на оформлення документів про звільнення даних військовослужбовців заднім числом", - йдеться у повідомлені.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...