Вбивство Аміни Окуєвої: Місцеві жителі розповіли про перші години після трагедії

На маєтках неподалік від місця події є відеокамери, тому поліція зможе легко встановити, куди поїхали злочинці.

Аміна Окуєва. Фото: Вікіпедія.

Вбивці чеченського добровольця АТО Аміни Окуєвої йшли з місця злочину через село Малютянка, розташоване поруч з Глевахою Київської області, де сталася трагедія. Про це "Вестям" розповіли місцеві жителі, передають Патріоти України.

"В районі переїзду було багато поліції, але дорога не перекрита. Я проїжджала там близько години тому. Автомобіль ніхто не зупиняв і не обшукував, хоча в новинах говорять зворотне", - розповіла Ірина. Жінка зазначила, що на маєтках неподалік від місця події є відеокамери, тому поліція зможе легко встановити, куди поїхали злочинці.

"Тут неподалік будинок чи то колишнього судді, чи то прокурора Голосіївського району Києва, у нього все по периметру камерами напхане", - додала місцева мешканка. Нагадаємо, що в понеділок, 30 жовтня в селищі Глеваха невідомі розстріляли автомобіль Аміни Окуєвої, в якому вона перебувала разом з чоловіком. Жінка загинула від отриманих поранень. Адама Осмаєва також поранили, але він вижив.

До речі, духовний лідер мусульман закликав надати Окуєвій звання Героя України. "Я прошу, щоб Аміні Окуєвій дали посмертно звання Героя України. Я свідчу, що вона повністю гідна бути героєм нашої країни", - підкреслив Саїд Ісмагілов. Він зазначив, що, крім молитви, важливо, щоб пам'ять про героїчну жінку зберігалася і в "земному" житті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...