Вбивство екс-директора "Укрспирту": Що розповіли сусіди (відео)

Віктор Панков неодноразово потрапляв у скандали, пов'язані з реалізацією «лівого» спирту, де крутилися захмарні суми.

Віктор Панков. Фото: Надзвичайні новини.

Екс-директора «Укрспирту» Віктора Панкова розстріляли жорстоко і впритул. Вранці він вийшов на роботу, та кілери вже чекали – якраз біля авто жертви. Чому Панков давно хотів піти з посади, і як пов’язана із цим головна версія слідства? На відео – ексклюзивні кадри з місця злочину: неприкрите тіло жертви досліджують криміналісти. Вогнепальні поранення – збоку в тулубі, а також в ділянці серця. Усього кілер випустив у чоловіка щонайменше 5 куль. І найімовірніше стріляв із пістолета, передають Патріоти України із посиланням на Надзвичайні новини.

Жорстока розправа над сірим кардиналом «Укрспирту» відбулася вранці на вулиці Михайла Гришка, 9. Віктор Панков вийшов зі своєї квартири о 8:10, перейшов дорогу навпроти будинку та пішов вздовж вулиці до свого автомобіля, припаркованого з іншого боку. Саме в цей момент до нього під'їхала стара червона «Ауді». Із пасажирського сидіння кілер відкрив вогонь на ураження. Стріляв з відстані одного метра.

Свідки підбігли до жертви, та зарадити вже не нічим не змогли. Смерть настала миттєво. «Я за першою освітою фельдшер. Доторкнувся, але пульсу не було. Жінка, яка була біля нього, це його дружина чи хто… Вона одразу комусь зателефонувала і сказала, що його вбили», - розповів свідок Андрій.

Вочевидь, чоловіка розстріляли просто на очах його коханої. Особу цього ключового свідка правоохоронці не розкривають. Поліція одразу ввела план перехоплення, але впіймати вбивць поки не змогли.

«Скільки вбивців наразі ми не знаємо – це слідство встановлює. Відпрацьовуються версії події. Одна із основних версій – це те, що вбивство зв'язано з його професійною діяльністю», - повідомив керівник Дарницького управління поліції Сергій Чернишов.

Це – квартира Віктора Панкова. Сусіди шоковані жорстокою розправою. Розповідають, що часто бачили чоловіка із тією самою дівчиною, і знали, що він – багата людина.

Віктор Панков народився на Сумщині. За свої 49 він двічі встиг побувати тимчасовим директором «Укрспирту», а дотепер був радником керівника цього держпідприємства. Він неодноразово потрапляв у скандали, пов'язані з реалізацією «лівого» спирту, де крутилися захмарні суми. Через це Панков вже давно хотів піти з посади – пишуть у соцмсережах його друзі. Тому замовне вбивство через незаконні мільйонні оборудки чи не головна версія слідства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...