Вбивство полковника Шаповала: У ГПУ заявляють, що встановили суттєві обставини підриву авто

Співробітники Генпрокуратури вже допитали 900 свідків та призначили 13 експертиз.

На місці вибуху авто Максима Шаповала. Фото: 24tv.ua.

Слідчі розслідують справу про вбитого полковника (посмертно став генерал-майором) Головного розвідувального управління Міноборони Максима Шаповала в Києві 27 червня за трьома версіями, проте інтенсивно відпрацьовується одна з них. Така інформація випливає з офіційної відповіді ГПУ Українській правді про стан розслідування справи Шаповала після практично трьох місяців з дня резонансного вбивства, передають Патріоти України.

Вказується, що три версії було на першому етапі розслідування. Наразі співробітники Генпрокуратури вже допитали 900 свідків, призначили 13 експертиз. "Виконано значний обсяг інших необхідних слідчих і розшукових дій, за результатами яких вже встановлені певні суттєві обставини підготовки і скоєння злочину, які дають слідству підстави визначити і сконцентрувати зусилля на дослідженні однієї основної версії", - сказано у відповіді.

Сьогодні поки що про підозру у вчиненні злочину у цій справі не повідомлялося. Нагадаємо, 27 червня на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська в Києві вибухнув автомобіль. У Міноборони України заявили, що в результаті вибуху загинув співробітник ГУР,полковник Максим Шаповал. Посмертно президент України Петро Порошенко присвоїв йому звання генерал-майора.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...