Вбивство військовослужбовця у Києві: Підозрюваного затримано у Запоріжжі

Вчинивши вбивство, зловмисник втік з місця події, а потім - взагалі із міста.

Азербайджанець вбив військового у ресторані Києва. Ілюстрація: 24 канал.

В ніч на 1 лютого у приміщенні одного з ресторанів Києва сталася бійка між двома групами відпочиваючих. Внаслідок сутички загинув 21-річний військовослужбовець, який перебував там у поза службовий час, передають Патріоти України.

Як повідомили у прокуратурі міста Києва, чоловік загинув через ножове поранення в шию, яке виявилося смертельне. Вчинивши вбивство, зловмисник втік з місця події.

За результатами оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 31-річний громадянин Азербайджану. 3 лютого він був затриманий у Запоріжжі. У понеділок, 5 лютого, суд обере йому запобіжний захід. Поки ж йому оголошено про підозру за ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...