Вбивство, замасковане під самогубство: На Миколаївщині жорстоко розправилися з військовим

Характер даного поранення дуже сильно нагадував самогубство, але траєкторія входження кулі викрила вбивство.

Полігон "Широкий Лан". Фото: novostiua.org.

Сьогодні 13 серпня 2016 року в селі Широкий Лан був виявлений мертвий солдат з кульовим пораненням в районі обличчя. Події відбулися у військовій частині. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Диалог.

Як повідомив експерт, провівши детальний огляд трупа загиблого, він виявив вогнепальне поранення в область підборіддя. Характер даного поранення дуже сильно нагадує самогубство. Так само це підкреслює розташування автомата і гільзи. Було встановлено, що дана подія відбулася на полігоні під час несення служби 40-річним солдатом. "Через невідповідність траєкторії входження кулі, це можна вважати вбивством, а хтось хотів вийти сухим з води!", - заявив експерт.

Внаслідок зроблених висновків правоохоронними органами порушено кримінальну справу за ст.115 КК України «Умисне вбивство». Для більш точного встановлення перебігу подій, труп загиблого направлено в судово-медичну експертизу.

Генерал військової частини додав, - «Так само можливою причиною вбивства стало те, що солдат знаходився на посту охорони секретного об'єкта". Солдат, який знаходився на сусідньому посту, повідомив, що звуків пострілу він не чув.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...