Вдарили у шию ножем: У київському ресторані убили військовослужбовця (фото)

Подія сталася у ресторані "Пітер", що на вулиці Сергієнка у Дніпровському районі Києва.

Невідомий вдарив бійця АТО ножем. Ілюстрація: 112 Україна.

Столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який під час конфлікту у ресторані убив військовослужбовця. Про це повідомляє Поліція Києва у Facebook, передають Патріоти України.

Подія сталася у ресторані "Пітер", що на вулиці Сергієнка у Дніпровському районі Києва. За словами свідків, у ресторані між двома компаніями виник конфлікт. Один із чоловіків вихопив ніж і вдарив ним опонента у шию.

Після скоєного зловмисник зі своїми товаришами втекли на машинах. "Потерпілий – військовослужбовець, 1996 року народження. У кафе знаходився поза службовий час", - йдеться в повідомленні.

На момент прибуття правоохоронців лікарі "швидкої допомоги" констатували смерть потерпілого. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують учасників конфлікту та вбивцю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...