Вдарив молотком по голові, а потім додушив: Поліція у Києві затримала матеревбивцю

30-річний син вбитої зізнався, що мати весь час його лаяла за те, що він не працював, вживав наркотики і вимагав у неї гроші.

Столична поліція виявила труп вбитої жінки. Фото: прес-служба поліції.

Столичні правоохоронці затримали жителя будинку по вулиці Академіка Заболотного, який убив свою матір і 2 місяці жив з тілом. Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва, передають Патріоти України.

Відзначається, що місцеві жителі поскаржилися дільничним офіцерам, що із квартири їх сусіда чути неприємний запах і що саму 71-річну мешканку квартири давно не бачили. "Слідчо-оперативна група оглянула квартиру. Тіло пенсіонерки знаходилося на ліжку під кількома ковдрами в іншій кімнаті, двері в яку були щільно зачинені і заклеєні клейкою стрічкою. Судово-медичний експерт під час попереднього обстеження встановив, що на тілі жінки є поранення голови", - йдеться в повідомленні.

Тоді 30-річний син померлої зізнався, що мати весь час його лаяла за те, що він не працював, вживав наркотики і вимагав у неї гроші. Близько 2 місяців тому під час сварки чоловік кілька разів вдарив жінку молотком по голові, а потім придушив паском. Тіло накрив і "запечатав" двері у кімнату.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...