Велосипед - це несерйозно?: Водії в Києві не хочуть зупинятися на вимогу велопатруля

При цьому пересічні громадяни до роботи велопатруля ставляться досить позитивно і повідомляють інформацію про потенційних підозрюваних.

Велопатруль. Фото: www.autocentre.ua.

Водії в Києві ігнорують вимоги поліцейського велопатруля про зупинку. Про це заявив виконувач обов'язків командира столичного велопатруля Костянтин Сергійчук в інтерв'ю Українським новинам, передають Патріоти України.

"У деяких випадках, коли хочеш зупинити транспортний засіб, водій не зупиняється. Ігнорує наші вимоги. Поки ми передамо по рації автопатрулю, то не факт, що вони його теж зупинять", - сказав він.

При цьому, за його словами, громадяни до роботи велопатруля ставляться досить позитивно і повідомляють інформацію про потенційних підозрюваних. Нагадаємо, в липні мер Києва Віталій Кличко передав 100 велосипедів зі спорядженням для патрульної поліції Києва.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...