Відступ сил АТО на Донбасі: Тимчук розказав, як повним ходом йде здача нових територій (відео)

Терористи закріплюються в захопленому Комінтерновому, оперативно вибудовують рубіж оборони, підтягують туди бронетехніку," Град ", фактично створюючи плацдарм для нового шантажу української сторони щодо Маріуполя.

Дмитро Тимчук. Фото:nfront.org.ua

Оголошене в Мінську перемир'я терористи використовують для захоплення нових територій України, в тому числі села Комінтернове Донецької області. Таку заяву в коментарі Обозревателю зробив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат України (фракція "Народний фронт") Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"Що стосується нинішнього святкового перемир'я, то потрібно згадати то ж Комінтернове", - сказав він. "Якраз перед укладенням цього перемир'я бойовики входять в сіру зону, фактично розширюють район, який вони контролюють - і відразу ж після цього у нас починається перемир'я, щоб Збройні Сили України не мали ніякої можливості реагувати. Це геніально - що там говорити".

Експерт заявив: захоплення Комінтернового - "шантаж чистої води". "Терористи там закріплюються - за нашими даними, якраз зараз вони оперативно вибудовують рубіж оборони, підтягують туди бронетехніку," Град ". Тобто фактично створюється плацдарм, але це плацдарм для шантажу, бо з цих позицій за допомогою 122-міліметрової, 152 -мілліметровой артилерії вже можна вільно, в повний зріст, обстрілювати Маріуполь. З мінометів - складніше", - розповів він.

Тимчук додав: "Я не виключаю, що протягом найближчої доби подібна історія може повторитися ще на ряді напрямків". На його думку, здача українських територій "йде повним ходом".

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...