Війська РФ на Донбасі зазнали втрат, але все одно їх приводили до вищого ступеня готовності, - розвідка

Також стало відомо про нові поставки пального та боєприпасів терористам на окупованих територіях.

Російські військові в Україні. Фото: Преса України.

Протягом минулої доби до вищого ступеня готовності приводились низка угрупувань російських військ на окупованому Донбасі. Про це повідомляє українська розвідка у четвер, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, до такої готовності приводилися підрозділи 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), реактивного артилерійського дивізіону 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

"З метою перевірки з’єднань та частин 1 та 2 АК до окупованих територій Сходу України прибула комісія ЗС РФ на чолі з начальником штабу Центру територіальних військ Південного ВО", – додали у відомстві. Також російські війська, згідно з повідомленням, проводили ротацію, вели розвідку сил АТО, отримували пальне та матеріально-технічне майно.

Розвідка також повідомила, що протягом доби загинули троє російських військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк), ще 10 зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) та 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ отримали поранення.

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, САУ, 122-мм реактивних систем залпового вогню "Град" у районах н.п. Луганськ, Горлівка, Донецьк та Роздольне", – додали у відомстві.

У повідомленні також йдеться, що 11 жовтня під час маршу колони військової техніки одного з підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ за маршрутом Ясинувата – полігон "Торез" одна з БМП під управлянням п'яного водія знищила газорозподільчий пункт, що призвело до порушення газопостачання місцевому населенню та виникнення пожежі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...