"Він був "коронований" у Москві": Грузинського злодія в законі затримано в Києві (відео)

Є інформація про те, що Гела Кардава є штатним агентурними співробітником МВС Росії.

Злодія в законі затримали у Києві. Фото: скріншот з відео.

Поліція Києва затримала злодія в законі Гелу Кардаву. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України.

Уродженця Грузії 42-річного Гелу Кардаву, неодноразово засудженого за тяжкими статтями (розбій, грабіж), затримано в Києві внаслідок спецоперації, проведеної столичної поліцією за участю бійців спецпідрозділу КОРД. Злодія в законі затримано в одному зі столичних ресторанів разом із "соратниками".

Кардава був "коронований" у Москві в 1996 році, коли йому був усього 21 рік, що свідчить про високу професійну "кваліфікацію". Співробітники поліції перевіряють оперативну інформацію про його причетність до скоєння низки злочинів на території України та зв'язок із членами організованих злочинних угруповань, що діють на території України.

"Під час затримання в підозрюваного вилучено, можливо підроблений, паспорт громадянина України на ім'я Голомба Олега Романовича, уродженця Сімферополя (швидше за все, підроблено в розрахунку на складність перевірки достовірності інформації в базах даних окупованого Криму)

З відкритих джерел відомо, що Кардава є одним з організаторів так званих комерційних коронацій злодіїв у законі в пострадянських країнах. Крім того, є інформація про те, що він є штатним агентурними співробітником МВС Росії. Перевіряють інформацію про його співпрацю зі спецслужбами РФ", - написав Аваков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...