"Він мене боявся": Кернес заявив, що позичав гроші Авакову у 90-ті

За словами мера Харкова, організатором замаху на нього в 2014 році був саме Арсен Аваков, хоча раніше у них були партнерські стосунки.

Геннадій Кернес. Фото: 112 Україна.

Мер Харкова Геннадій Кернес розповів в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі "112 Україна", що позичив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову велику суму грошей в 90-ті роки, попри те, що його називали "кидалою". Новину передають Патріоти України.

За словами Кернеса, організатором замаху на нього в 2014 році був саме Аваков, хоча раніше у них були партнерські стосунки. "Чесно кажучи, він (Аваков.Ред.) до мене в друзі набивався, тому що я йому позичив велику суму грошей", – сказав мер Харкова.

За його словами, це сталося в 90-ті роки, і сума була "досить великою". "Він таких грошей не бачив. Для нього це було спасіння потопаючого, і тоді між нами зав'язалася не те щоб дружба – уповільнене таке співробітництво. Із різних питань – політичних, ще якихось – ми з ним спілкувалися. Але вже тоді говорили, що ця людина – "кидала". Навіть більше, його притягували за вбивство партнера на прізвисько Фашист – Олександра Коновалова, здається. Після його смерті Авакову дісталося все, що було в їхній спільній власності. І Арсен Аваков пішов цим шляхом, обманюючи одного за іншим", – розповів Кернес.

За його словами, Аваков повернув гроші. "На той момент я був набагато сильніший за нього, і думаю, що він мене боявся. Звичайно, він повернув мені гроші – куди він подівся б? Коли я став міським головою, він повернув гроші і міському бюджету, якому не платив тривалий час за вкрадену ТЕЦ-3", – продовжив харківський міський голова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...