"Він навіть Маші не сказав, куди пішов": Пономарьов розповів про людину, заради якої Вороненков відклав зустріч із ним

Ілля Пономарьов упевнений, що правоохоронці вже розшифрували за дзвінками, з ким повинен був зустрічатися Вороненков, але поки не говорять.

Ілля Пономарьов. Фото: РИА Новости Украина.

Зустріч, на яку в "Прем'єр палас" йшов екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков, була приманкою. Про це в інтерв'ю Новой газете заявив екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Я знаю точно, на 99%, що у нього була важлива зустріч. Нашу зустріч, хоча вона була для нього важлива, і він сам її запропонував, Денис переніс заради іншої. Вищий для нього пріоритет міг бути пов'язаний тільки з одним: у людини було мало часу, вона приїхала, наприклад, з Москви. І я так розумію, що та зустріч якраз була приманкою. Денису призначив зустріч, найімовірніше, хтось із його знайомих силовиків, яким він довіряв. Це усвідомлена, під кілера призначила зустріч", - розповів Пономарьов.

На уточнююче питання про те, чи був це місцевий силовик, Пономарьов відповів: "Я не знаю, але серед місцевих є ціла низка людей, які вчилися в Росії. Денис мені постійно говорив, що з цим він навчався у військовому училищі, з іншим перетинався на курсах підвищення кваліфікації".

Разом з тим, він упевнений, що правоохоронці вже розшифрували за дзвінками, з ким повинен був зустрічатися Вороненков, але поки не говорять. "Денис і Машці не сказав, куди він йде. Я Машу питав, вона вважала, що він зустрічається тільки зі мною. А він пішов на півтори години раніше, ніж була призначена наша зустріч", - зазначив Пономарьов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...