"Він прийшов сюди вбивати українців, але його дістали раніше": У мережі показали вдалий момент роботи українського снайпера (відео)

Терорист раз-у-раз вигулькував із окопу: певно, проводив візуальну розвідку, розглядав наші позиції чи коригував орієнтири для свого снайпера або артилерії.

Снайпер у зоні АТО. Ілюстрація:24 канал

Підрозділ українських снайперів знищив ще одного російського терориста: момент пострілу потрапив на відео, записане снайперським тепловізійним прицілом. Конкретно цей терорист раз-у-раз вигулькував із окопу: певно, проводив візуальну розвідку, розглядав наші позиції чи коригував орієнтири для свого снайпера або артилерії. Відео виклали на сторінці Центру волонтерів "People's Project" у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Він прийшов сюди вбивати українців, але його дістали раніше. На відео - один із вдалих моментів роботи українського снайпера.

Свого часу ми допомогли цим хлопцям спорядженням: на що пішли ваші кошти, ви бачите на відео. Зараз Центр волонтерів "People's Project" продовжує збір коштів на спорядження для іншого загону снайперів, які активно працюють на передовій. Сума збору складає близько 50 000 гривень. Хоча значну частину ми вже зібрали, проте ваша участь і досі потрібна." - сказано у підписі до відео, яке можна переглянути тут.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...