Він захищав жінку від розлючених псів: Моторошні подробиці загибелі ветерана АТО

Жителі села намагалися вчинити самосуд над 60-річним господарем собак, який раніше ігнорував прохання односельчан убезпечити їх від тварин. Дуже шкода, що сміливому захиснику України довелося віддати життя, аби на цю проблему звернули увагу.

Якби на проблему звернули увагу раніше, трагедії можна було б уникнути. Фото: соцмережі.

З'явилися нові подробиці щодо українського військовослужбовця із зони АТО, якого насмерть загризли собаки під Києвом. Про це повідомляє прес-центр Київської обласної державної адміністрації на своїй офіційній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

У відомстві зазначають, що військовослужбовець та жінка сьогодні о 6-тій годині ранку прямували на електричку в селі Кучаків, коли на них накинулися чотири східно-європейські вівчарки. "40 річний Володимир Томілін, учасник АТО, ціною власного життя захистив жінку, закривши її від собак, та змусивши рятуватись втечею. На крики чоловіка один з сусідів вибіг та підстрелив одну з собак, тим самим прогнавши інших", - наголосили представники ОДА.

Повідомляється, що жителі села намагалися вчинити самосуд над 60-річним господарем собак, який раніше ігнорував прохання односельчан убезпечити їх від небезпечних тварин. "Наразі вдалося з'ясувати, що чоловік який загинув-Володимир Томілін проживав в місті Києві, був учасником АТО, третя хвиля мобілізації. В село Кучаків приїжджав на Різдво до матері, яка проживає в цьому селі", - пояснили у відомстві.

Тим часом поліція кваліфікувала справу як неумисний замах на вбивство, а очільник Київської ОДА Олександр Горган взяв цю справу під особистий контроль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...