"Вісім полонених і жодного нашого пораненого": Пашинін розповів про успіхи УДА на Донбасі

Актор вважає, що на чолі добровольців стоять люди, які вміють правильно підбирати бійців для виконання поставлених завдань.

Анатолій Пашинін. Фото: соцмережі.

Відомий російський актор Анатолій Пашинін заявив, що Українська добровольча армія (УДА), бійцем якої він є, воює краще підрозділів ЗСУ. Таку думку актор висловив в інтерв'ю "Обозревателю", передають Патріоти України.

Він вважає, що на чолі УДА стоять люди, які вміють правильно підбирати бійців для виконання поставлених завдань. "Червень" (комбат 8-го батальйону УДА. - ред.) вміє працювати з людьми. Він знає, кого і куди відправити. У нього, якщо проводиться операція, там береться вісім полонених, а з нашого боку жодного пораненого. І ці полонені завантажені трофейною зброєю, як верблюди", - розповів Пашинін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...