Вітаємо львів'ян: ЛНУ імені Франка опинився у рейтингу найкращих університетів світу

Загалом до Webometrics Ranking of World Universities потрапили близько 12 тисяч вищих навчальних закладів світу, серед них 341 – з України.

Львівський національний університет. Фото: Panoramio.За даними світового рейтингу Webometrics, Львівський національний університет імені Івана Франка ввійшов до п'ятірки лідерів серед вищих навчальних закладів України. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Depo.Львів.

Загалом до Webometrics Ranking of World Universities потрапили близько 12 тисяч вищих навчальних закладів світу, серед них 341 – з України. Найвищу позицію серед українських ВНЗ посідає Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Другу і третю позицію зайняли Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" та Сумський державний університет, а четверту – Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна.

Львівський національний університет імені Івана Франка посів п'яте місце, суттєво покращивши свої позиції у порівнянні із попередньої редакцією рейтингу. У липні 2016 року ЛНУ ім. Івана Франка посідав 11-те місце згаданого рейтингу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...