Віталія Кличка звинуватили у... сепаратизмі та сприянні анексії Криму

Для важливого та термінового рішення не вистачило його підпису, оскільки Кличко був не згоден.

Віталій Кличко. Фото: boxing.ru.

За часів Майдану Віталій Кличко вів "сепаратистські переговори" за спинами своїх соратників, і завдяки в тому числі і нинішнього мера Києва Україна втратила Крим. Про це в інтерв'ю Главкому заявив депутат Київради, голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Володимир Бондаренко, передають Патріоти України.

"Був момент, коли ми вже майже домовилися, що влада в Криму буде негайно повалена. Могильов передасть всі справи і приїде до Києва. Така домовленість була досягнута в ВР Криму з Андрієм Сенченком. Ми домовилися, що пройде голосування, замінять керівництво Криму", - розповів київський чиновник.

Але все зірвав Віталій Кличко, не вистачило його єдиного підпису, оскільки він був не згоден. "Кличко заявив, що треба все передати Сергію Куніцину, який свого часу був членом "Удару" і представником Президента в Криму", - додав Бондаренко. Кличко, за його словами, всім морочив голову зі своїм підписом, а потім "зелені чоловічки" окупували кримський півострів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...