"Вітальні обстріли" від терористів: На Донбасі минулої доби бойовики підпалили мінні поля та гатили із забороненої зброї

​Бійці АТО пережили важку ніч на Світлодарській дузі і в Зайцевому.

Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

У Зайцевому після кількох спокійних ночей позиції ЗСУ були обстріляні зі 120 мм мінометів і 152 мм артилерійських установок. Про це повідомляють у Facebook волонтери благодійного фонду "Повернись живим", передають Патріоти України.

У Мар'їнці росіяни півночі ганяли важку техніку. Також кілька обстрілів було з гранатометів і кулеметів, і з артилерійських установок. Але не прицільно. Ворог замість обстрілів з вечора підпалив тут мінні поля. Наші військові кажуть, що до ранку загасили", - повідомляють волонтери.

Красногорівка, за їхніми словами також отримала свою "частину вітальних обстрілів". Тут стріляли зі стрілецької зброї і мінометів 82 мм калібру.

По Авдіївці росіяни стріляли з мінометів різного калібру і з артилерії. Також по наших позиціях працювали великокаліберні кулемети і гранатомети.

Новотроїцьке обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і ДШК.

А в напрямку Богданівка-Старогнатівка впало більше 25 мін 120 мм калібру, уздовж всієї лінії. Піддався обстрілу і район Попасної. Бойовики вели вогонь близько години.

"Навколо наших позицій прилетіло понад 40 снарядів. Після 1:00 ночі активність обстрілів дещо знизилася. Хоча, поодинокі вибухи лунали до 5:30 ранку", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...