"Віталику, ти - гомосексуаліст", – заслужена артистка України Приходько накинулася на Козловського за "шашні" із сепаратисткою Штепою

Співак подарував Нелі Штепі великий букет та написав, що дуже радий зустрічі зі своїм другом.

Анастасія Приходько. Фото: Слово и Діло.

Відома українська виконавиця Анастасія Приходько засудила зустріч іншого виконавця – Віталія Козловського – із екс-мером Слов'янська Нелею Штепою. Співак подарував Штепі великий букет та написав, що дуже радий зустрічі зі своїм другом, передають Патріоти України.

Український співак Віталій Козловський, який ще зовсім недавно побивався через болючий розрив із його нареченою Раміною Есхакзай, вирішив підтримати Штепу, яку суд у Харкові відпустили під домашній арешт. Штепу звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність України та створенні терористичної організації. Їй загрожує довічне ув'язнення.

Козловський зустрівся із Штепою та подарував їй величезний букет. Відповідне фото Козловський опублікував в Facebook, але майже одразу його видалив. Ймовірно, через кількість негативних коментарів. Але скріншот вдалося зберегти.

На цю зустріч різко відреагувала українська співачка Анастасія Приходько. "Віталіку, ти гомосексуаліст, я це давно знаю, але мовчала, тепер ти сам це підтвердив. То ти не знаєш з ким ми воюємо, то Штепі квіти", – написала вона.

Приходько нагадала Козловському його нещодавнє висловлювання про війну на Донбасі, коли співак заявив, що "не знає, кого можна назвати агресором".

"Я вже не розумію, хто правий і хто винен. Я не знаю, кого можна назвати агресором. Напевно тих, хто між собою ділить всі ці гроші за рахунок війни. Бо війна – це гроші. Для когось це вигідно. Мені здається, завжди можна знайти якийсь компроміс і рішення", – заявив Козловський у інтерв'ю для Styler.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...