Вів активне громадське життя, незважаючи на поважний вік: 1 жовтня раптово помер відомий український письменник

Віктор Погрібний – автор численних публіцистичних статей, нарисів, художньо-документальних оповідань, памфлетів і фейлетонів, понад 50 теле- і радіопередач з проблем екології, збереження рідної мови, духовності.

Віктор Погрібний. Фото: соцмережі.

На 83-му році життя помер відомий український письменник Віктор Погрібний. Про це повідомив його колега Олександр Косенко, передають Патріоти України.

«Помер світлої пам’яті Віктор Олексійович Погрібний. Кожен з тих, кому він зробив добро, віддайте йому належне!», – написав Косенко в Facebook.

Інформацію про смерть Погрібного підтвердив голова кіровоградського обласного союзу письменників України Василь Бондар. За його словами, Віктор Погрібний раптово помер сьогодні, 1 жовтня, в селі Арсенівка на Кіровоградщині, де тривали заходи в рамках традиційного обласного фестивалю «Вересневі самоцвіти».

Віктор Погрібний – автор численних публіцистичних статей, нарисів, художньо-документальних оповідань, памфлетів і фейлетонів, понад 50 теле- і радіопередач з проблем екології, збереження рідної мови, духовності. Член Національної ради Конгресу української інтелігенції і глава його обласного відділення. Лауреат численних премій, а також заслужений журналіст України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...