Влада розглядає три країни для депортації Саакашвілі

Найімовірніше, що політика вишлють до Нідерландів.

Михайло Саакашвілі. Фото: Інформатор.

Екс-президента Грузії і колишнього очільника Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі можуть незабаром депортувати з України до Нідерландів, повідомили РБК-Україна кілька поінформованих джерел. Новину передають Патріоти України.

За словами співрозмовників видання, влада розглядає три країни для депортації Саакашвілі: Грузію, де проти нього відкрито кримінальну справу, Польщу, звідки він в'їхав до України, і Нідерланди, його дружина є громадянкою цієї країни.

Однак найімовірніше, що Саакашвілі вишлють саме до Нідерландів. "До Грузії - не можна. Польща, як країна, з якої він в останній раз в'їхав, проти, щоб його депортували. Тому вирішили, що депортують до країни, де є його родичі", - зазначив співрозмовник видання. Напередодні Саакашвілі повідомив, що йому продовжили термін перебування в Україні ще на три місяці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...