«Влада свідомо хотіла вбити дітей»: Подруга горе-матері з Києва дала шокуючі покази (відео)

Сама дівчина в шоці від події, оскільки разом із другими друзями була впевнена в абсолютній адекватності і порядності «подруги».

Владиславі Подчапко діти не були потрібні. Фото: соцмережі.

20-річна мешканка Києва Владислава Подчапко, яка заморила голодом двох своїх дітей, свідомо пішла на цей страшний злочин. Про це заявила подруга матері-вбивці Катерина в інтерв’ю дитячому омбудсмену Миколі Кулебі, про що він написав на своїй сторінці в Facebook. Відповідне відео розміщено на каналі в YouTube, передають Патріоти України.

За словами Катерини, Влада спеціально замкнула своїх малолітніх сина і дочку в квартирі на дев’ять днів, щоб таким чином позбутися них. «Ми з дівчатами думали, що вони з Антоном (коханцем Подчапко, – ред.) спеціально в змові залишили двох дітей на Березняках, а самі поїхали, виходить, до нього. І Влада думала, що вже кінець, але дівчинка була жива», – розповіла вона. «Влада свідомо хотіла вбити дітей» – додала свідок.

Сама дівчина в шоці від події, оскільки разом із другими друзями була впевнена в абсолютній адекватності і порядності «подруги». Більш того, продовжила вона, «мама» просила про допомогу врятувати її дочку, у якої нібито був страшний діагноз, і постійно просила гроші на лікування. Судячи з їх смс-листування від 5 грудня, зазначає Кулеба, у той час, коли маленький хлопчик вже помер від голоду, а дівчинка була ледь жива, вбивця запрошувала своїх подруг в гості.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...