"Воевать приезжают обученные парни, профи, а командуют ими откровенные идиоты": Бойовик розповів про головну біду армії "ДНР"

Останнім часом найманці зазнали серйозних втрат, але "керівництво" не зробило висновків.

Бойовики "ДНР". Фото: www.ednist.info.

Найманці невизнаної "ДНР" відкрито говорять про безчинства, які творяться на окупованих територіях. В ЖЖ бойовика Андрія "Червонця" опублікований текст бесіди з неназваним найманцем, який розповів про всі таємниці "республіки", передають Патріоти України.

“Считаю, что идет разложение армии именно как боевой, воюющей...Прислали ненужных российской армии, мешающих военному делу, которым важнее не есть или нет "Новороссия", а лычки и зарплаты… Воевать приезжают обученные, прошедшие Чечню и уже Сирию нормальные парни, профи, а командуют ими откровенные идиоты, почерпнувшие в военной службе только строевую подготовку и заправку постелей”, - говорить найманець.

Бойовик зазначає, що останнім часом найманці зазнали серйозних втрат, але "керівництво" не зробило висновків і як і раніше непрофесійно розпоряджається живою силою. За його словами, цивільне життя не відрізняється: як в 60-х роках процвітають бюрократія і злодійство. Неназваний найманець каже, що все частіше звучать думки про інтеграцію "ДНР" до складу України. У зв'язку з цим він особисто готується відправити сім'ю в Ростовську область, а сам піде в партизани.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...