"Воїни божевільного полковника": Нетверезі росіяни на краденому БМП потрапили у ДТП

Командир з’єднання, полковник Збройних сил Росії Олександр Бушуєв, намагається приховати злочини підлеглих від свого керівництва.

Окупанти "розважаються". Фото: www.5.ua.

Група російських військовослужбовців 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) у стані алкогольного сп’яніння викрала бойову машину (БМП) з місця розташування підрозділу у районі населеного пункту Нижнє Лозове. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

За даними розвідки, рухаючись на великій швидкості на викраденій БМП, окупанти збили електричну опору. Через це населений пункт залишився без освітлення. Крім того, йдеться у повідомленні, два військовослужбовці протитанкової артилерійської батареї 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) вкрали 10 одиниць автоматів АК-74У з кімнати зберігання зброї. Водночас командир з’єднання, полковник Збройних сил Росії Олександр Бушуєв намагається приховати цей злочин від свого командування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...