"Вона кричала: допоможіть, рятуйте!": Стали відомі подробиці "викрадення" поліцією жінки в Києві (відео)

Юлія Матіящук наполягає, що знайдені в неї вдома наркотичні речовини не продавали, а зберігали для власних потреб.
Юлія Матіящук заявила журналістам, що не торгувала наркотиками. Фото: скріншот з відео.

Резонансне викрадення жінки біля супермаркету в Києві насправді було операцією правоохоронців із затримання підозрюваного в наркобізнесі. Подробиці розповіла сама учасниця подій на Березняках, на чоловіка котрої полювали поліцейські. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Юлія Матіящук в ексклюзивному коментарі підтвердила, що її схопили силовики та кілька разів ударили, щоби не чинила спротива. "Забрали ключі, побігли", - пояснила вона. На захист жінки стали перехожі. "Вона почала кричати, вони її стали затягувати в машину. Вона кричить: допоможіть, рятуйте! Весь натовп кинувся до неї", - розповіла продавчиня Олена, біля ятки якої все відбувалося. З її слів, люди в чорному показали очевидцям посвідчення працівників карного розшуку, однак перехожі не повірили цим документам.
Людей обурило ставлення до жінки, а також її речей і собаки, котрих просто покинули на узбіччі. Песика небайдужі кияни відвели до будинку навпроти, де мешкала жінка, та лишили на ґанку. "Ось тут була прив’язана, їй було холодно", - свідчить Юна Сергієнко. Завезти бульдога до під’їзду не дозволили невідомі з припаркованого поряд авто. "Вийшов чоловік і сталася перепалка в нас. У машині сиділо дві людини – чоловік і ще хтось. І цей хтось стукав по склу", - каже свідок подій.
Начебто викрадена жінка твердить, що в автомобілі була саме вона – чоловіки тримали її, аби не вирвалася, бо в той самий час у помешканні, де лишився її чоловік Роман, тривав обшук, під час якого знайшли канабіс та амфетамін. Слідчі підозрюють подружжя та їхнього кума в збуті наркотиків за схемою, в котрій задіяна пошта. Загальна кількість вилученого канабісу складає 7,5 літрових банок, амфетаміну знайдено 200 грамів. Юлія Матіящук наполягає, що наркотичні речовини не продавали, а зберігали для власних потреб. "Для свого вжитку. У мене є знайомі, є друзі. І передача грошей – це звичайна ситуація", - тлумачить вона підозри прокурорів.
Підозрювану, котра зізналася в причетності до наркотиків, відпустили на волю, а от її чоловіка Романа та його кума слідчі просять узяти під варту на час слідства. Зізнання, за словами Юлії Матіящук, вона зробила не добровільно. "Під тиском, що мене не відпустять до дитини, змусили це все підписати", - пояснила жінка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...