"Вони по нас почали стріляти, ну то я їм "насипав": Український боєць розповів, як пройшла ніч на Світлодарській дузі (відео)

Вже місяць, як на українському сході обстрілів більшає. Російські окупаційні війська використовують усе: від куль до систем залпового вогню, – стріляють і по армійських бліндажах, і по мирних школах.

Вночі до наших позицій на Світлодарській дузі намагалась підібратись ворожа ДРГ. Фото:канал 24

Світлодарська дуга – один з найактивніших напрямків українського фронту. Міста та селища цієї зони щодня фігурують у зведеннях Штабу Об'єднаних Сил. Боєць батальйону "Донбас-Україна" розповів про події останніх днів. Про це йдеться на сайті каналу 24, передають Патріоти України.

Ворог обстрілював позиції постійно, іноді намагаючись до них підійти. Тож довелося його заспокоювати.

"Вони по нас почали стріляти, ну то я їм "насипав". Вони одразу заспокоїлись, але потім по нас почали снайпери працювати. Біля бійниці поцілили", – розповів військовослужбовець з позивним "Браво".

Після переконливих пострілів ЗСУ, ворог притих. Проте, проросійські бойовики не сплять. Під час зйомок репортажу у небі зафіксували роботу двох ворожих безпілотників. Крім того, з позицій було видно, як стріляли по наших укріпленнях у кількох кілометрах. Там же із зенітних установок відганяли безпілотники бойовиків.

На ранок на сусідніх позиціях – у землі свіжі вирви, а на позиціях стомлені бійці. Тут остання доба була дуже неспокійною. Перед обстрілом підходила ДРГ. Коли ворожа ДРГ втекла, бити почали здалеку.

Вже місяць, як на українському сході обстрілів більшає. Російські окупаційні війська використовують усе: від куль до систем залпового вогню, – стріляють і по армійських бліндажах, і по мирних школах. Проте українське військо не лише стоїть, а й нищить ворогів і навіть потроху просувається вперед.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...